The Golden Goblin BBQ – Quiz and a lot more

bbq funnyMaking an exception to the rule this post will continue in Dutch.

Zoals ondertussen geweten organiseren wij op 20 augustus van dit jaar opnieuw onze Golden Goblin BBQ. Buiten eerste klas eten hebben we nog een aantal andere activiteiten voorzien om er een aangename en fijne dag voor iedereen van te maken. Een beetje lager vinden jullie een overzicht van de activiteiten.

Eerst even een poging doen om ervoor te zorgen dat iedereen vlot tot bij ons geraakt. Gelijktijdig met onze geweldige, fantastische, leuke, toffe, super fijne,… BBQ is er in een ordinaire wei een beetje verder een of ander kleinschalig pukkel festival bezig. Helaas brengen die puistenkoppen, die het concept voetgangersbrug blijkbaar geheel vreemd zijn, en werken aan de toegangsweg naar onze Gobbo cave wel wat omrijden met zich mee. Ter goede orde, het adres van onze cave is nog steeds Hasseltse Beverzakstraat 218 – Hasselt. Op de website van stad Hasselt vind je terug hoe je de geblokkeerde weg moet omzeilen. https://www.hasselt.be/nl/gewijzigde-verkeerssituatie-pukkelpop-2016

Dan nu eindelijk de belangrijke info! De activiteiten:

 • 14:00h – 16:30h
  • Demo tafels van onder andere maar niet gelimiteerd tot: Guild Ball, Chain of Command, Malifaux, ….
  • Een ware archery stand!
  • Tank battle! Say what? U leest het goed 😉
 • 14:00h – 18:30h
  • Bring & buy 2de hands stand
 • 14:00h – 19:30h
  • Tombola! Loting om 19:00h
 • 17:00h-19:00h
  • BBQ Tijd! Eten dus.
 • 20:00h – 22:30h?
  • Quiz!