Bingo 2018: An October Update!

Bingo 2018 Fellow Goblins, here we are with an update for our Bingo 2018 project. For convenience, we will continue below in Dutch.

We zijn al oktober! Dat betekent dat we de laatste 100 dagen zijn ingegaan voor de Bingo. Er is al heel wat gebeurd in het voorbije jaar en er mag altijd nog wat bijkomen!

  • Er zijn Goblin logo’s opgedoken in sprookjesbossen en diep in de zee, (enter Disney soundtrack) onder nummerplaten en op de kassa van jouw FLGS.
  • Bustes geverfd bij de vleet (ha ha ha ha ha) en vehicle displays en masse (aaaahhhh ha ha 🙂 )
  • Er waren wel wat vragen rond de Facebook posts: Moet alles gepost worden, moet dat in 1 tread staan, …?
    Simpel antwoord: Nee, niets moet (wij zijn namelijk Goblins). Als je dingen op FB post is dat wel eens leuk om te zien. Dan weten de mensen wie wat aan ‘t doen is en motiveren we elkaar. Maar doe dat dan inderdaad liefst in 1 thread zodat alle info samen blijft. We zien natuurlijk wel graag het resultaat van je noeste arbeid, dus vinden het wel leuk je afgewerkte models in levende lijve te zien.
  • In de grote vakantie heeft de eerste 4 kamper zich kunnen lauweren. Wouter heeft alle 4 zijn kaarten kunnen afwerken. Applaus!
    Maar wie word nu onze 2de?
  • De nummertjes werden door elkaar gehaspeld (linkje) om het lekker simpel te houden 🙂
  • Er zijn complimentjes gegeven, pintjes gedronken …

Kortom, a lot of fun if you ask me. Voor zij die nog goed bezig zijn, doe rustig verder. Doe nog de laatste push deze laatste 100 dagen. En ben jij een echte Goblin die wacht tot het laatste moment, dan kan je misschien nog gokken om in die laatste spurt (december) de 3-combo black-out toe te passen, en met 1 actie 3 vakjes uit te vegen.

But for now … get on with it …