Gestolen scenery!

Beste goblins en vrienden,

Jammer genoeg hebben we recentelijk vastgesteld dat enkele spullen uit het Goblinkot in Oberonn verdwenen zijn. Het gaat hier niet, zoals in het verleden, over kleinere spullen in de aard van knutselmateriaal, lijm of zelfs lampjes, maar over grote dure stukken scenery zoals: een Realm of Battle Game Board, Wall of Martyrs: Aquilla Strongpoint, Firestorm Redoubt, Imperial Bunker, Vengeance Weapon Battery, 2X Imperial Defence Line en Quake Cannon Craters.

Deze stukken zijn geplakt en voorzien van de eerste lagen verf om onze 40K scenery verder aan te vullen en te vernieuwen. Deze verdwijning treft een hoop spelers en we hopen daarom dat deze stukken gewoon misplaatst zijn en hun weg naar ons terug kunnen vinden.

Als er mensen zijn die meer informatie hebben hieromtrent mogen die ons altijd contacteren.

We willen ook nog even verduidelijken dat het recente weghalen van scenery door ons geen reactie is op deze diefstal. Dit kadert in het nieuwe scenery en opslag beleid van Oberonn.

Gobelijnse groeten